Îlet de Pinel op Sint Maarten

Îlet de Pinel is een eiland op het noordelijke en dus Franse deel van St. Maarten. Het is een fantastisch mooi eiland waar je heerlijk kunt eten, lekker op het strand kunt liggen en waar je prachtige foto’s kunt maken!

Hoe kom je er?

Parkeer bij ‘ferry pour Îlet de Pinel’, een punt dat je via Google Maps kunt vinden. Hier kun je de auto gemakkelijk parkeren. Voor €10 per persoon kun je met een bootje naar het eiland varen. Loop hiervoor naar het piertje. De trip duurt zo’n 10 minuutjes dus je kunt ook op eigen vervoer (huur een kayak). En dan sta je zomaar op Îlet de Pinel!

Eenmaal daar

Dit klinkt een beetje overbodig, maar reserveer een plek om te lunchen bij een van de twee restaurants. Misschien kun je dat het beste van tevoren doen. Je kunt er wel heel lekker lunchen. Reserveer verder een strandbedje en ga lekker genieten van het leven! Îlet de Pinel is een eiland bij het tropische eiland Sint Maarten en dat voelt echt zo. De sfeer is heerlijk ontspannen en het is er gewoon geweldig.

Ga de heuvel van Îlet de Pinel op!

Achter de strandjes en achter het eerste restaurantje is een prachtige heuvel vanwaar je heel mooie foto’s kunt maken. Hier kun je ook gewoon zelf op komen. Bijna niemand doet dit maar het uitzicht is echt fenomenaal. Oordeel zelf.

Kortom, Îlet de Pinel is een paradijs. Geniet ervan!


Geplaatst

in

, , ,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *