wo. apr 24th, 2024

Vanaf de luchthaven van Rotterdam kun je vanaf komende zomer het vliegtuig pakken naar een aantal nieuwe bestemmingen. Zo kun je naar Corfu, Kos, Zadar (Kroatië), Zakynthos en Nice. Ook wordt er gevlogen naar Akureyi, een stadje in het noorden van IJsland. Te gek dus, heel goed voor de citytrippers in de regio Rotterdam en Den Haag!

Rotterdam The Hague Airport groeit al jaren gestaag. Vooral Transavia groeit hard op de Rotterdamse luchthaven. De prijsvechter van de Air France-KLM groep groeit de laatste tijd al een stuk harder dan bijvoorbeeld KLM of Air France zelf. Met nieuwe vliegtuigen wil het de Nederlandse vakantiereiziger echt aan zich binden, en dat lijkt goed te lukken aangezien de vliegtuigen altijd wel relatief vol zitten.

Ook naar Brindisi, zuid-Italië

Vanaf februari vliegt Transavia ook al naar Brindisi. Ook deze wordt in het zomerseizoen aangehouden, dus eigenlijk zijn er maar liefst zeven nieuwe bestemmingen voor Rotterdam Airport in 2019!

Helaas niet meer naar Boedapest en Venetië

Helaas heeft het gewijzigde vliegschema ook negatieve gevolgen. Zo kun je niet meer naar Boedapest en Venetië vanaf Rotterdam, helaas! Het netto aantal bestemmingen stijgt dus met 5 in het seizoen 2019.

Door Niels

Ik ben een fervent reiziger en reis graag met het vliegtuig naar verre bestemmingen. Door de voordelen van het werken bij een luchtvaartmaatschappij kan ik goedkoper vliegen.